Aanbevolen

Iris foetidissima 'Citrina'
Nederlandse naam: Stinkende lis. De aangeboden vorm is een rijk bloeiende zachtgele lis die zelfs op droge grond in de schaduw gedijt. Ver na de...
Van € 7,50
. Te bestellen vanaf augustus 2019
. Te bestellen vanaf augustus 2019
Hosta 'Empress Wu'
Waarschijnlijk de allergrootste Hosta, groot en stevig donkergroen blad.
€ 5,75
Darmera peltata 'Nana'
Schildblad, dwergvorm van D. peltata. Geschikt voor natte bodem.
€ 4,25
Paeonia 'Susie Q'
Het is een laag blijvende volledig gevulde roze pioen met mooi gemiddeld groen blad. Een meer dan prima tuinpioen!
€ 15,00
. VERZENDING IN OKTOBER
. VERZENDING IN OKTOBER
Tiarella 'Iron Butterflies'
Decoratief blad. Diep ingesneden met een donkere streep erover. Makkelijke plant voor in de schaduw op een niet te droge grond.
€ 4,75
Phlox (P) 'Tenor'
Vlambloem. Warme bloemkleur, geurende bloemen.
€ 4,00

Welkom in Heemstede

Welkom in Heemstede

Uitgelicht - Pioenrozen

Uitgelicht - Pioenrozen


  • Banner 3

Catalogus 2018

Nieuwe Oogst, is de naam die de laatste jaren gebruikt wordt voor dit boekje waar wij ons aanbod in presenteren. Een nieuwe oogst is afhankelijk van vele omstandigheden, en dat die elke keer anders zijn, hebben we dit jaar zeker ervaren. Afgelopen herfst gingen de bollen met veel nattigheid de grond in. De vorst in maart, de extreme warmte in mei en de lang aanhoudende droogte hebben duidelijk invloed op de oogst. Nu ook weer wordt het belang van een gezond en actief bodemleven benadrukt. De opbrengst van teeltgronden met een goede vruchtbaarheid en bodemstructuur is, ondanks de moeilijke omstandigheden, toch nog redelijk goed. Gelukkig is het weer gelukt om een breed assortiment bijzondere bol- en knolgewassen aan te bieden, zoals zeldzame krokussen, bijzondere bosanemonen en exclusieve narcissen.

Download hier gratis onze catalogus

Agenda

  • Laatste koopzondag, 26 mei geopend van 11.00 u. tot 17.00 u.       | Meer info
  • Hex Festival of Rare Plants, Kasteel Hex, België | 7, 8 & 9 juni 2019 | Meer info
  • Internationale Kwekerijdagen in Bingerden | 14, 15 & 16 juni 2019  | Meer info

Over ons

Nijssen Tuin & Bulbs Heemstede is een plantencentrum en postorderbedrijf dat zijn oorsprong vindt in het midden van de jaren zeventig van de vorige eeuw, toen nog onder de naam Tuincentrum Peter C. Nijssen. In die tijd besloot Peter Nijssen samen met zijn vrouw Annette om voor zichzelf te gaan beginnen. In de loop der jaren ontwikkelt het bedrijf zich tot een plantencentrum en postorderbedrijf dat gespecialiseerd is in bijzondere en zeldzame bol-en knolgewassen. Na het overlijden van Peter Nijssen hebben wij (zoon Gert-Pieter en zijn vrouw Ineke) beide bedrijven overgenomen.

Kom meer te weten over Nijssen tuin & Bulbs Heemstede