Categories

Filteren op

Dicentra

Gebroken hartje. Een plant met een mooie naam en mooie bloempjes. Ze houden van een niet te droge grond, op een plek in de halfschaduw. Vanwege de vele variëteiten geschikt voor veel plekjes in de tuin. Ook een ideale bosplant

Dicentra

Actieve filters

Dicentra 'Burning Hearts'
Een zeer mooie Dicentra met rode bloemen en bijna zilvergrijzig blad. Lang bloeiend. Zeer goed te combineren met Tiarella, Brunnera en Liriope. Houidt van een voedselrijke doorlatende bodem.
€ 5,75
Dicentra 'Candy Hearts'
Gebroken hartje met zilvergrijs blad en mooie dieproze hangende hartjes. Bloeit zeer lang, Houdt van een standplaats in de (half) schaduw. Mooi met varens, akeleien en longkruid.
€ 5,75
Dicentra 'Ivory Hearts'
Een schitterende witte vorm. Het blad is iets minder grijzig, maar zeer fris van kleur. Licht donkere plekjes prima op. Lange bloeiperiode en een makkelijke plant om mooie combinsaties mee te maken.
€ 5,75
Dicentra 'Love Hearts'®
Gebroken hartje waarbij de witte bloemen een paars uiteinde aan het hartje hebben.
€ 6,75
Dicentra eximia 'Stuart Boothman'
Gebroken hartje met diep ingesneden blad en lichtroze bloemen.
€ 4,00
Dicentra formosa 'Luxuriant'
Gebroken hartje, bossige groiewijze met ingesneden blad.
€ 4,00
Dicentra spectabilis
Het klassieke gebroken hartje. Na de bloei de plant terugknippen om nieuw fris blad te verkrijgen.
€ 4,00
Dicentra spectabilis 'Alba'
Fantastische voorjaarsbloeier. Frisgroene plant met sierlijk hangende hartjes. Mooi te combineren met Brunnera en bolgewassen zoals: narcissen en tulpen. Alleen vanwege de naam al de moeite waard om in de tuin te zetten.
€ 4,00
Dicentra spectabilis 'Goldheart'
Fantastisch gebroken hartje. Roze met witte hangende hartjes aan een plant met geelachtig loof. Licht erg mooi op op een plekje in de schaduw. Schitterend!
€ 4,75
Dicentra spectabilis 'Valentine'
Gebroken hartje met donkerrode hangende hartjes en mooi gekleurd loof. Fantastische bloeier voor een plekje in de (half)schaduw. Zeer lange bloei!
€ 4,75