Categories

Filteren op

Dicentra

Gebroken hartje. Een plant met een mooie naam en mooie bloempjes. Ze houden van een niet te droge grond, op een plek in de halfschaduw. Vanwege de vele variëteiten geschikt voor veel plekjes in de tuin. Ook een ideale bosplant

Dicentra

Actieve filters

Dicentra 'Burning Hearts'
Een zeer mooie Dicentra met rode bloemen en bijna zilvergrijzig blad. Lang bloeiend. Zeer goed te combineren met Tiarella, Brunnera en Liriope. Houidt van een voedselrijke doorlatende bodem.
€ 5,75

Op dit moment online niet beschikbaar

Dicentra 'Candy Hearts'
Gebroken hartje met zilvergrijs blad en mooie dieproze hangende hartjes. Bloeit zeer lang, Houdt van een standplaats in de (half) schaduw. Mooi met varens, akeleien en longkruid.
€ 5,75

Op dit moment online niet beschikbaar

Dicentra 'Ivory Hearts'
Een schitterende witte vorm. Het blad is iets minder grijzig, maar zeer fris van kleur. Licht donkere plekjes prima op. Lange bloeiperiode en een makkelijke plant om mooie combinsaties mee te maken.
€ 5,75

Op dit moment online niet beschikbaar

Dicentra spectabilis 'Alba'
Fantastische voorjaarsbloeier. Frisgroene plant met sierlijk hangende hartjes. Mooi te combineren met Brunnera en bolgewassen zoals: narcissen en tulpen. Alleen vanwege de naam al de moeite waard om in de tuin te zetten.
€ 4,00

Op dit moment online niet beschikbaar