Zaden voor kiemgroente

Kiemgroenten zijn gezonde ingrediënten in verschillende gerechten. Heerlijk in salades, soepen, wokgerechten, als broodbeleg en als frisse en kleurrijke garnering. Bovendien zijn kiemgroenten rijk aan belangrijke vitamines en mineralen. Makkelijk binnen in huis te kweken. De zaden goed spoelen en vervolgens laten kiemen. Klaar voor gebruik in circa 5-7 dagen en gedurende deze dagen diverse malen spoelen. Een volledige gebruiksaanwijzing staat op de verpakking. In de Finishing Taste serie zijn de 12 volgende soorten biologische zaden van kiemgroenten en een speciale kweekset verkrijgbaar.

Zaden voor kiemgroente

Actieve filters

Daikon
Daikon is heerlijk pittig van smaak en voegt duidelijk smaak toe aan uw gerechten. Vooral toegepast in oosterse gerechten maar ook in salades, als broodbeleg en licht gekookt in soepen en sauzen. Rijk aan vitamines als A, B1, B2, C. U kunt oogsten...
€ 1,89
Mung boon - Tauge
Een van de meest bekende en makkelijkste kiemgroente. Heerlijk fris van smaak en knapperig van beet. Bekend van oosterse gerechten maar de culinaire mogelijkheden zijn eindeloos, bij voorkeur gestoomd, gekookt of in de wok. Rijk aan eiwitten,...
€ 1,89
Radijs Mix
Pittige mix van diverse radijzen in verschillende kleuren, van diep paarsrood tot helder groen. Smaakvolle kleurrijke garnering, voor heerlijke salades, sandwiches en licht gekookt in soepen en sauzen. Rijk aan vitamines als A, B1, B2, C. Mooi,...
€ 1,89
Rucola
Rucola staat bekend om een geheel eigen licht bittere nootachtige smaak en word gegeten in salades, als broodbeleg, in kaasgerechten enz. De kleine groene kiemen zijn rijk aan vitamines A en C en diverse nuttige mineralen. Oogstbaar wanneer de...
€ 1,89
Tuinkers
Tuinkers is plezierig pittig van karakter en hiermee kunt u allerhande gerechten op smaak brengen. Denk aan salades, kaas, ei- en visgerechten enz. Bovendien heeft tuinkers verschillende gezonde eigenschappen en is rijk aan vitamine A, B1, B2, B3,...
€ 1,89