Categories

Filteren op

Agapanthus

Afrikaanse lelie. Een bekende kuipplant uit Z.O. Afrika. Tegenwoordig in zeer veel vormen en variëtieten aangeboden. In vele mooie tinten varieërend van wit tot grijzig zilver en blauw. Ideale plant voor in potten en bakken, maar ook in de volle grond goed te gebruiken. Houdt van een zonnige standplaats. Niet alle soorten zijn goed winterhard. Vorstvrij overwinteren, of in de volle grond, een goed bladerdek geven om ze te beschermen tegen koude winters. Fantastische bloeiwijze.

Agapanthus

Actieve filters

Agapanthus 'Back in Black'
Dwergvorm van de Agapanthus. Mooie diepblauwe, bijna zwarte kleur. De stelen zijn ook glanzend donker gekleurd. Leuk voor in potten op het terras of voor in de border op een zonnige plaats. Vraagt enige bescherming tijdens de wintermaanden. Na de...
€ 7,95

Op dit moment online niet beschikbaar

Agapanthus 'Gletsjer'
Zeer grote witte bloemen. Vraagt enige winterbescherming. Bloeit rijk en lang gedurende de zomer.
Er zijn niet genoeg producten op voorraad
€ 4,75

Op dit moment online niet beschikbaar

Agapanthus 'Luna'
Mooie zachtblauwe, compact groeiende Agapnthus. Niet groenblijvend, vraagt wel enige bescherming tijdens de wintermaanden.. Leuk voor in potten op het terras.
€ 4,75

Op dit moment online niet beschikbaar

Agapanthus 'Queen Mum'
Afrikaanse lelie met blauwwitte bloemen, vanuit het hart van de bloemtros zijn de bloemen blauw, overgaand naar wit aan het uiteinde van de bloemkelk.
€ 6,75

Op dit moment online niet beschikbaar