Categories

Filteren op

Aster

Een zeer omvangrijk geslacht met veel verschillende hoogten, kleuren en bloeiperiodes. Ieder jaar komen er vele nieuwe soorten bij, waarbij opvalt dat de planten steeds gezonder worden en stukken minder gevoelig zijn voor meeldauw. Asters houden van een plaatsje in de zon tot halfschaduw op een niet te droge grond. Herfstasters kunnen tot ver in de herfst kleur aan de tuin geven. De hogere soorten zijn zeer geschikt voor de snij.

Aster

Actieve filters

Aster asperulus
Nieuw
Aster asperulus
Een grootbloemige aster die goed in de schaduw kan staan. Mooie aanvullling op het sortiment schaduwplanten. Schitterende opvallende fijnstralige bloemen..
€ 4,50
Momenteel niet bestelbaar
Aster divaricatus
Nieuw
Aster divaricatus
Goede witte kleinbloemige aster. Zeer rijkbloeiend gedurende de zomer. Heeft een iets bodembedekkende groeiwijze en verdraagt ook behoorlijk wat schaduw.
€ 2,50
Aster lateriflorus 'Prince'
Nieuw
Aster lateriflorus 'Prince'
Deze aster kenmerkt zich door een stevige bossige groeiwijze. Kleine witte bloemblaadjes met een violetkleurig hart en donker gekleurd loof. Mooi voor kleur in de nazomer en herfst.
€ 2,50
Aster rugulosus 'Asrugo'
Nieuw
Aster rugulosus 'Asrugo'
Gezonde witbloeiende aster, weinig gevoelig voor meeldauw. Staat het liefst in de zon tot halfdchaduw. Ideale borderplant die zich gemakkelijk laat combineren met andere planten.
€ 2,00