Categories

Filteren op

Astrantia

Zeeuws Knoopje, een op dit moment erg geliefde plant. Ze hebben dan ook een heleboel goede eigenschgappen. Ze bloeien maanden lang, groeien bossig, vallen niet om, zijn gezond en leuk voor de snij. De bloemkleuren laten zich goed combineren met vele andere vaste planten. Ze houden van een voedzame niet te droge grond op een licht beschaduwde plaats. Hoort eigelijk bij elke tuinliefhebber in de tuin te staan.

Astrantia

Actieve filters

Astrantia 'Florence'
Zeeuwsknoopje met mooie decoratieve zachtroze bloemen met een zilverachtige gloed. Fantastische lange bloeier en een ideale plant om te combineren met andere vaste planten.
€ 4,75

Op dit moment online niet beschikbaar

Astrantia 'Moulin Rouge'
Mooie donkergekleurde Astrantia, met handvormig gedeelde bladeren. Leuk om te combineren in een niet te strakke weelderig bloeiende border.
€ 6,75

Op dit moment online niet beschikbaar

Astrantia 'Roma'
Deze zeer rijkbloeiende Astrantia zou eigenlijk in bijna iedere tuin moeten staan. De kleur is roze met een zilveren gloed. Erg Mooi. En zeer makkelijk te combineren met andere vaste planten of Allium's. En dan met name Allium christophii.
€ 5,75

Op dit moment online niet beschikbaar

Astrantia 'White Giant'
Opvallend grote witte bloemen, die ook nog eens enorm lang bloeien. Fantastische plant! Leuk te combineren met (zacht) roze herfstanemonen of Persicaria.
€ 5,75

Op dit moment online niet beschikbaar

Astrantia maxima
Leuk als snijbloem te gebruiken. Zeer goed te combineren met andere planten die van een plekje in de half schaduw houden, zoals: Dicentra, Brunnera en Alchemilla.
€ 4,00

Op dit moment online niet beschikbaar