Categories

Filteren op

Astrantia

Zeeuws Knoopje, een op dit moment erg geliefde plant. Ze hebben dan ook een heleboel goede eigenschgappen. Ze bloeien maanden lang, groeien bossig, vallen niet om, zijn gezond en leuk voor de snij. De bloemkleuren laten zich goed combineren met vele andere vaste planten. Ze houden van een voedzame niet te droge grond op een licht beschaduwde plaats. Hoort eigelijk bij elke tuinliefhebber in de tuin te staan.

Astrantia

Actieve filters

Astrantia 'Florence'
Zeeuwsknoopje met mooie decoratieve zachtroze bloemen met een zilverachtige gloed. Fantastische lange bloeier en een ideale plant om te combineren met andere vaste planten.
€ 4,75
Astrantia 'Moulin Rouge'
Mooie donkergekleurde Astrantia, met handvormig gedeelde bladeren. Leuk om te combineren in een niet te strakke weelderig bloeiende border.
€ 6,75
Astrantia 'Roma'
Deze zeer rijkbloeiende Astrantia zou eigenlijk in bijna iedere tuin moeten staan. De kleur is roze met een zilveren gloed. Erg Mooi. En zeer makkelijk te combineren met andere vaste planten of Allium's. En dan met name Allium christophii.
€ 5,75
Astrantia 'White Giant'
Opvallend grote witte bloemen, die ook nog eens enorm lang bloeien. Fantastische plant! Leuk te combineren met (zacht) roze herfstanemonen of Persicaria.
€ 5,75
Astrantia major
Het gewone zeeuwse knoopje. Groenig witte bloemen met ietsje roze.
€ 4,00
Astrantia major 'Abbey Road'
Zeeuws knoopje donkerrood, glimmend groen blad met in het voorjaar een witte tekening in de bladoksel.
€ 4,75
Astrantia major 'Claret'
Zeeuws knoopje met rozerode bloemen.
€ 4,75
Astrantia major 'Shaggy'
Zeeuws knoopje, een al wat ouder ras met brede bloemen, wit met lichtroze zweem.
€ 4,25
Astrantia major 'Star of Billion®'
Zeeuws knoopje met stralend groenwitte bloemen in luchtige bloemtrossen.
€ 6,75
Astrantia maxima
Leuk als snijbloem te gebruiken. Zeer goed te combineren met andere planten die van een plekje in de half schaduw houden, zoals: Dicentra, Brunnera en Alchemilla.
€ 4,00