Categories

Filteren op

Brunnera

Kaukasische vergeet-mij- niet ofwel vaste vergeet-mij-niet. Een veelgebruikte vaste plant, mede door zijn mooie vroege, meestal blauwe, bloei en het prachtig getekende hartvormige blad. Een goede groeier voor een plekje in de halfschaduw. Er komen op dit moment steeds mooiere cultivars bij, met name afwijkend door mooiere bladtekeningen. Als de Brunnera bloeit is het echt voorjaar in de tuin! Leuk te combineren met planten als Tiarella, Doronicum, Geranium macrorrhizum en Waldsteinia.

Brunnera

Actieve filters

Brunnera macrophylla 'Jack Frost'
Nieuw
Brunnera macr. 'Jack Frost'
3 STUKS. Deze Brunnera kenmerkt zich door mooie zilverkleurige decoratieve bladeren met groene aders en een groene rand. Licht goed op op schaduwrijke plekken. Fantastisch te combineren met bolgewassen zoals zachtgele of witte Narcissen.
€ 3,50
Brunnera macrophylla
Nieuw
Brunnera macrophylla
Een welbekende, maar ontzettend dankbare vaste plant. Decoratief grof blad en een fantastische bloemkleur. Heerlijk vroege voorjaarsbloeier. Mooi te combineren met bolgewassen als Narcissen ed.
€ 2,00
Brunnera macrophylla 'Betty Bowring'
Nieuw
Brunnera macrophylla 'Betty Bowring'
Een langbloeiende Brunnera met deze keer een witte bloeiwijze. Groeit iets minder robuust als de soort. Kan gedurende de zomermaanden een nabloei geven. Dankbaar! Leuk te combineren met andere schaduw liefhebbende planten zoals: Tiarella, Heuchera...
€ 3,50
Brunnera macrophylla 'Emerald Mist'
Nieuw
Brunnera macrophylla 'Emerald Mist'
Een robuust groeiende Brunnera met zeer decoratief blad. Op ieder blad bevinden zich zilverkleurige vlekken langs de rand in een soort hoefijzervorm. Mooi, een blikvanger in de tuin en dan niet alleen vanwege de schitterende blauwe bloemkleur!
€ 4,95
Brunnera macrophylla 'Mr Morse'
Nieuw
Brunnera macrophylla 'Mr Morse'
Lijkt op de Brunnera 'Jack Frost', alleen dan met witte bloemen en een iets minder krachgtige groeiwijze. Zeer waardevolle plant voor in de tuin!
€ 4,95
Momenteel niet bestelbaar