Categories

Filteren op

Campanula

Campanula, ofwel klokjesbloem, is een enorm geslacht met uiteenlopende bloeiwijzen, hoogtes en kleuren. Voor ieder wat wils. Groeit het beste op een iets betere grondsoort. Veelal in de zon, maar enkele soorten verdragen ook prima schaduw. Compacter groeiende soorten worden tegenwoordig ook vaak voor in potten en bakken op het terras, of als kamerplant gebruikt. Mooie combinaties zijn te maken van hogere campanula soorten met bijvoorbeeld Agastache, Salvia nemorosa 'Caradonna', Monarda of Phlox.

Campanula

Actieve filters

Campanula 'Iridescent Bells'
Unieke Campanula met donker purperen knoppen waaruit zacht lavendelblauwe bloemen ontluiken waardoor een een bijzonder tweekleurig effect ontstaat. Zeer lange bloeitijd, mooi bossig groeiend.
€ 4,00

Op dit moment online niet beschikbaar

Campanula 'Kent Belle'
Mooie grote indrukwekkende klokken sieren deze Campanula. Geschikt voor een plek in de halfschaduw. op een doorlatende humeuze bodem.
€ 4,00

Op dit moment online niet beschikbaar

Campanula 'Sarastro'
Imposante paarsblauwe grote hangende klokken. Goed te combineren met bijv. Luzula en Heuchera op een plekje in de halfschaduw.
€ 4,00

Op dit moment online niet beschikbaar

Campanula lactiflora 'Prichard's Variety'
Een campanula met een stevige bossige groeiwijze. Lange bloei en decoratieve bloeiwijze. Geschikt voor een plaats in de zon of (half) schaduw. Laat zivh schitterend combineren met Echinacea, grassen en bijjv. Geranium 'Ann Folkard'.
€ 3,50

Op dit moment online niet beschikbaar