Categories

Filteren op

Delphinium

Ridderspoor. Het zijn niet de makkelijkste planten, maar die kleuren.....zo mooi. Ridderspoor houdt van een voedselrijke losse bodem op een zonnige plaats. Als de omstandigheden optimaal zijn krijg je er enorme bloemaren voor terug, ze moeten meestal wel gesteund worden. Terug knippen na de eerste bloei, geeft een tweede bloei in de nazomer. Behoort zeker thuis in de 'engelse cottage' tuinen. Schitterend te combineren met rozen, Phloxen en Helenium soorten.

Delphinium

Actieve filters

Delphinium 'Black Eyed Angels'
Een zeer mooie witte ridderspoor, met halfgevulde bloemen. De bloemen hebben een mooi contrasterend zwart hart. Ze houden van een voedselrijke bodem. Knip de plant na de bloei terug voor een tweede bloei in de nazomer. Fantastische plant, die wel...
€ 4,25

Op dit moment online niet beschikbaar

Delphinium 'Blue Lace'
Een schitterende borderplant. Mooi voor in romantische borders en een engelse cottage tuin. Fantastische grote lichtblauwe bloemaren. Laat zich prima combineren met andere vaste planten. Afknippen na de bloei stimuleert een tweede bloei.
€ 4,25

Op dit moment online niet beschikbaar

Delphinium 'Pink Punch'
Schitterende iets donker roze ridderspoor. Bijzondere bloemkleur. Laat zich mooi combineren in romantische borders met bijvoorbeeld rozenstruiken. Een voedzame bodem en een plekje in de volle zon worden zeer op prijs gesteld.
€ 4,25

Op dit moment online niet beschikbaar