Categories

Filteren op

Salvia

Salie, een welbekende tuinplant in vele vormen en gedaanten. Geschikt als keukenkruid, of als ideaal bloeiende borderplant. Houden praktisch allemaal van een zonnige niet te natte standplaats. De veel gebruikte S. nemorosa soorten, kunnen een tweede keer bloeien als de uitgerbloeide bloemen verwijderd worden.

Salvia

Actieve filters

Salvia 'Amistad'
Nieuw
Salvia 'Amistad'
Eindeloos bloeiende salie met prachtige (eetbare!) paarse bloemen. Niet volledig winterhard, afdekken of in een pot vorstvrij overwinteren.
€ 3,50
Salvia microphylla 'Hot Lips'
Nieuw
Salvia microphylla 'Hot Lips'
Fantastische plant voor in de tuin. Enorm lange bloeier in de kleuren rood en wiit. Houdt van een plek in de volle zon. Verdraagt 's winters niet teveel nattigheid. In het voorjaar terugsnoeien. Ook leuk om op potten te houden, maar geef ze dan...
€ 2,50
Salvia nemorosa 'Caradonna'
Nieuw
Salvia nemorosa 'Caradonna'
Een favoriet van ons. Mooie diep paarsblauwe Salvia met donkere stelen. Bloeit lekker lang, zeker als de uitgebloeide bloemaren worden weggeknipt. Zonnig plekje, mooi met Echinacea, Gaura en Phloxen.
€ 2,50
Salvia sclarea
Nieuw
Salvia sclarea
Scharlei/Muskaatsalie. zilve groen blad, met bijzonder mooi gevormde bloemen. Is tweejarig, kan zich prima uitzaaien. Geschikt voor een zonnige standplaats.
€ 2,00
Salvia uliginosa
Nieuw
Salvia uliginosa
Fragiele bloeiwijze op hoge stelen. Fantastische kleur blauw.. Mooi als weefplant te gebruiken of als een grotere groep achterin de border. Zonnig plekje.
€ 2,50