Bezorgen en afhalen

Bezorgen:

Alle planten, zaden, bloembollen en overige producten zoals deze worden aangeboden op de website worden bezorgd door PostNl en hun buitenlandse partnerbedrijven. We versturen de bestelling zo snel mogelijk, in het voorjaar meestal binnen een week. Heeft u wensen m.b.t. het afleveren laat dit dan in een afzonderlijke mail waarin u verwijst naar uw order, aan ons weten. We proberen zoveel mogelijk met uw wensen rekening te houden.

Klik hier voor een overzicht van de bijdrage in de verzendkosten.

Bloembollen, pioenen en baardirissen worden verstuurd in hun planttijd: vanaf eind augustus tot in november. Bestelt u buiten deze periode, dan wordt uw bestelling opgehouden totdat de bol- en knolgewassen te planten zijn. Indien er een uitgestelde leverdatum van toepassing is, wordt dit bij het product aangegeven.

De levering van de zomerbloeiende bol en knolgewassen is in de planttijd, tussen februari en mei.

Een groot deel van de bollen en knollen die wij in het voorjaar verzenden is niet winterhard, zoals bijvoorbeeld dahlia’s en begonia’s.

Om teleurstellingen te voorkomen raden wij u daarom aan deze artikelen niet buiten te planten voor het gevaar voor (nacht)vorst is geweken. 

Levertijd.

Alle bestellingen worden met de hand ingepakt. De bloembollen en planten worden pas verpakt als uw order wordt samengesteld. Dit is bewerkelijk, maar zorgt voor een betere controle op de kwaliteit en de producten kunnen tot het moment van verpakken onder de juiste condities bewaard worden. De levertijd kan in deze periode oplopen tot twee - drie weken. Houdt u daar alstublieft rekening mee.

Afhalen:

U bent van harte welkom om uw bestelling in Heemstede te komen afhalen. Wilt u dat wij deze voor u klaarzetten, dan vult u de winkelwagen met de gewenste producten, daarna kiest u voor de optie: afhalen in Heemstede, en rekent u de bestelling af. U ontvangt van ons bericht, per mail of telefonisch, op het moment dat uw bestelling klaarstaat. Heeft u nog geen bericht ontvangen, dan kunt u er van uitgaan dat de bestelling nog niet klaarstaat. Heeft u een bepaalde datum in gedachte dat u de bestelling zou willen afhalen, mail het ons.