Nieuwe EU-BTW-Richtlijnen: Vanwege nieuwe EU-btw-richtlijnen moet het btw-tarief van het land van bestemming berekend worden. Bestelt u vanuit buiten Nederland dan heeft dit gevolg op de hoogte van de totaalprijs van uw bestelling.

Filteren op

Biologisch organische meststof - Moestuin

Een eigen moestuin of kruidentuin is helemaal leuk. Wat is er nu lekkerder dan verse, onbespoten groenten en kruiden uit eigen tuin? De 100% natuurlijke meststoffen van ECOstyle bevatten nuttige micro-organismen voor een rijk bodemleven. De speciale extracten van zaden stimuleren de wortelontwikkeling, de groei en vruchtzetting. Kortom: een goede bemesting geeft een rijke oogst en smaakvolle producten. De eerste bemesting met moestuinmeststoffen kan plaatsvinden van maart tot en met mei. Van juni tot en met juli kunt u de tweede bemesting uitvoeren. En de derde bemesting van augustus tot en met oktober. Omdat de ECOstyle producten 100% natuurlijk zijn en veilig voor mens en dier, kunnen deze zonder voorbehoud worden gebruikt in de moestuin. Er geldt geen wachttijd tussen bemesting en consumptie.

Biologisch organische meststof - Moestuin

Actieve filters

Aardbeien-AZ 800 gram
Aardbeien-AZ geeft heerlijk verse aardbeien met een dieprode kleur. De ECOstyle AZ-meststof is verrijkt met een unieke mix van bacteriën, schimmels en protozoa. Dit zorgt voor een gezond bodemleven en geeft een rijke oogst aan smaakvolle aardbeien.
€ 6,79
Druiven-AZ 800 g
Bemesting voor druiven. Geeft 120 dagen voeding. Met kalk voor stevige vruchten, voor een volle smaak.
€ 6,79
Moestuin-AZ 800 gram
Moestuin-AZ geeft smakelijke groenten en kruiden uit eigen tuin. De ECOstyle AZ-meststof is verrijkt met een unieke mix van bacteriën, schimmels en protozoa. Dit zorgt voor een gezond bodemleven en geeft een hoge opbrengst en nog betere smaak....
€ 6,79
Moestuinmest 8 kg
Moestuinmest geeft smakelijke groenten en kruiden uit eigen tuin. Met de 100% organische meststof zorg je voor een rijke oogst van gezonde groente, fruit en kruiden. De moestuinmest is verrijkt met kalium dat zorgt voor stevige planten en vruchten...
€ 24,99